Lépj be a mágia világába...
Lépj be a mágia világába...
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóknak
 
Fantasy
 
Mágia
 
Kérdések a mágiáról
 
Idő
 
Varázs
 
Naptár
2021. Március
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Ennyien látogatták már a honlapot
Indulás: 2005-09-18
 
Jóslás
 
Kelta szimbolika

A Kelta -Wicca Hagyományõrzõk Egyházának jelképe a kozmikusságot jelképezõ körbe írt felfelé (szellemi sík felé) irányuló háromszög, benne az õsi háromkarú spirálszimbólummal, a triskelével. A spirál a druidák leggyakoribb szimbólumai közé tartozik. A kifelé csavarodó a születést, a kiáradást, a fejlõdést, míg a befelé haladó a halált, a beszûkülést és a megérkezést szimbolizálja. A neolitikum kõemlékeinek elmaradhatatlan motívuma, már a kelták elõtti idõben is jelen volt. Neve a latin spiro, lélegzet szóból származik. Sok helyütt beavatási jelkép volt, kanyaru-latai megfeleltek a beavatás fokozatainak. A szertartásos spiráltánc és labirintus-járás mind a helyes útra térést, a magasabb szintre jutást voltak hivatottak elõsegíteni. A pogány hagyományban a természet megújítása és a körforgás elõsegítése végett járták a spiráltáncot a nagyobb ünnepeken, fõként tavasszal, Ostara és Beltane napja körül. A kettõs spirál kifejezi a természet meghalását és újjászületését, a világ dualitását.

Termékenység- szimbólumként az anyaméh és a hold, férfi jelképként a kozmikus kígyó megjelenítõje.

Az ábrán látható háromkarú spirál a triskele. Ez a szimbólum egy közös középpontból kiinduló, az óramutató járásával ellentétes irányba forgó három spirálból áll. A kelta kozmonológia hármasságát, a földet, az eget és a tengert (vizet) jelképezi. A triskelét mozgató erõ a tûz, vagyis a(z) (isteni) szikra. Középpontja maga az õstermészet (tér). A kör talán az ember legelsõként használt szimbóluma. A végtelen és a tökéletesség jelképe. A vándorló népek sátrainak és az õsi városoknak egyaránt kör volt az alaprajza. Az atlantiszi város jele a négy részre osztott kör, az ég és a föld harmóniájának kifejezõje. Az ebben található vonalak a négy égtáj, az év négy évszaka a négy õselem, közepe az isteni erõ, a tökéletesség és az ötödik elem szimbóluma. A nappálya (kör) négy nagy állomását is jelöli a napkerék, más néven Wotan -kereszt. Az ábrán látható négy kis négyzet (a fizikai sík jele) szimbolizálja az irányokat és az alapelemeket. A klasszikus európai tradíció szerint az északi irány a föld, a déli irány a tûz, a nyugati irány a víz és a keleti irány a levegõ. Írország felosztása szerint a nyugat a víz (Munster tartomány), az észak a levegõ (Connaught), kelet a tûz (Ulster) és dél a föld (Lenster). A négyzetekben található gömbök magát a Földet, vagyis mind a négy elem "földies" megnyilvánulásait jelképezik.

 
Honlap:
Szavazz a honlapról
Neked tetszik ez a honlap?

Igen
Nem
Kis változtatás ráférne (Írd meg mi változzon)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szerelem:
Bizonyára sokunkat érdekli ez...
Megcsalnád a barátod/barátnőd?

Igen
Nem
Ha rájönnék, hogy ő már megcsalt
Ha nem szeretném igazán
Talán
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Lelki:
Őszintén válaszolj
Te már hazudtál egy barátodnak/barátnődnek?

Igen
Nem
Igen, de csak a javát akartam
Igen, de csak füllentettem
Nem hazudtam soha
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Mágia:
A fehér és a fekete mágia küzdelme, avagy a jó és a rossz ellentéte.
Melyik mágia érdekel jobban?

Fehérmágia
Feketemágia
Mindkettő
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Művelődés:
A művelődéshez tartozik az olvasás is.
Szeretsz olvasni?

Igen
Nem
Hangulatfüggő
Ritkán
Csak ha kötelező
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner