Lépj be a mágia világába...
Lépj be a mágia világába...
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóknak
 
Fantasy
 
Mágia
 
Kérdések a mágiáról
 
Idő
 
Varázs
 
Naptár
2020. December
HKSCPSV
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
Ennyien látogatták már a honlapot
Indulás: 2005-09-18
 
Jóslás
 
Sorsunk a számokban

A numerológia, azaz a számtudomány története régi korokra vezethető vissza. Többféle elmélet létezik vele kapcsolatban, legtöbben mégis Püthagorasz görög filozófushoz kötik a fogalmat, aki több, mint 2500 évvel ezelőtt állította fel tézisét.

Püthagorasz elmélete szerint a számok nemcsak matematikai, hanem önálló jelentéssel is bíró szimbólumok (lásd külön írásunkat a számok szimbolikájáról!). Igy - szerinte- a világegyetem minden egyes részlete megfejthető a segítségükkel.

Tehát az ember, valamint annak sorsa is elemezhetó az őt leíró adatok számokká alakítása révén. Melyek ezek?

Püthagorasz szerint elsősorban a nevünk jellemez bennünket - nomen est omen - és a születésünk dátuma.

A módszer a következő: a dátumhoz, illetve a név betűihez tartozó számértékeket = mellékelt táblázat szerint) összeadjuk, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Kivételnek számít, ha végeredménynek 10, 11 vagy 22 jön ki -ezek ugyanis mesterszámok, és különleges jelentőséggel bírnak.

Születésünk dátuma életszámunkat adja meg, mely végzetünket, a karmánk rendeltetését jelenti. Külön kell összeadnunk nevünk magánhangzóit, s így megkapjuk szívszámunkat, mely rejtett személyiségünkre utal, a mássalhangzók összege - kifejezésszámunk - külső megnyilvánulásainkra, teljes nevünk összeadva - sorsszámunk - pedig a sorsunkra ad magyarázatot.

Példaképpen vegyük a Kis Éva nevet.

- Szívszáma, azaz magánhangzóinak az összege: 9+5+1=15=6.

- Kifejezésszáma: 2+1+4=7.

- Sorsszáma pedig az előző kettő összege, tehát 15+7=22 (Ne feledjük a 22-t már nem kell tovább összeadni!)

Gyakran nehéz eldönteni, melyik nevünkre - leánykori, férjezett, felvett vagy becenevünkre alkalmazzuk a számításokat. Tulajdonképpen mindegyiket külön-külön kiszámolhatjuk, hiszen más infromációval szolgál, hogy milyenek voltunk fiatalon, vagy hogyan ismer bennünket a családunk, a baráti körünk?

Értéktáblázat

A: 1 F:6 K:2 P:7 U:3

B:2 G:7 L:3 Q8 V:4

C:3 H:8 M:4 R:9 W:5

D:4 I:9 N:5 S:1 X:6

E:5 J:1 O:6 T:2 Y:7

Z:8

(Példa: 1968 november 17. - összeadva: 1+9+6+8+1+1+1+7=34=3+4=7)

 
Honlap:
Szavazz a honlapról
Neked tetszik ez a honlap?

Igen
Nem
Kis változtatás ráférne (Írd meg mi változzon)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szerelem:
Bizonyára sokunkat érdekli ez...
Megcsalnád a barátod/barátnőd?

Igen
Nem
Ha rájönnék, hogy ő már megcsalt
Ha nem szeretném igazán
Talán
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Lelki:
Őszintén válaszolj
Te már hazudtál egy barátodnak/barátnődnek?

Igen
Nem
Igen, de csak a javát akartam
Igen, de csak füllentettem
Nem hazudtam soha
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Mágia:
A fehér és a fekete mágia küzdelme, avagy a jó és a rossz ellentéte.
Melyik mágia érdekel jobban?

Fehérmágia
Feketemágia
Mindkettő
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Művelődés:
A művelődéshez tartozik az olvasás is.
Szeretsz olvasni?

Igen
Nem
Hangulatfüggő
Ritkán
Csak ha kötelező
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ