Lépj be a mágia világába...
Lépj be a mágia világába...
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóknak
 
Fantasy
 
Mágia
 
Kérdések a mágiáról
 
Idő
 
Varázs
 
Naptár
2020. December
HKSCPSV
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
Ennyien látogatták már a honlapot
Indulás: 2005-09-18
 
Jóslás
 
A mágia ősi törvénye


Pereskedés

92. Ha bármilyen konfliktus lenne a Testvérek között, a Főpapnő hallgassa meg a feleket a Vénekkel, előbb külön-külön, majd együtt a feleket.
93. Döntsenek igazságosan, nem hajolva el egyik oldal javára sem. 94. Mindig tartsák észben, hogy vannak emberek, akik sosem fognak beleegyezni, hogy mások parancsoljanak nekik.
95. De ugyanakkor vannak emberek, akik nem tudnak igazságosan dönteni.
96. Annak, aki mindig főnök akar lenni, csak egy válasz létezik:
97. "Hagyd el a covent, és vagy keress egy másikat, vagy alapíts újat, és vidd magaddal közülünk azt, aki menni kíván."
98. Aki nem tud igazságosan dönteni, annak következő a válasz: "Aki nem bírja a te igazságszolgáltatásod, majd elhagy téged."
99. Az egymással konfliktusban álló felek nem mehetnek el a gyűlésekre.
100. Ha semmiképpen sem tudnak megegyezni, legyen így, a Testvériségnek fenn kell maradnia.

Átkok

101. A régi időkben, amikor hatalmunk volt, a Mágia Művészetét használhattuk az ellen, aki ártott a Testvériségnek. De ezekben a gonosz időkben nem tehetünk így. Mert a mi ellenségeink egy örök tűzben égő gödörben hisznek, amibe az ő istenük vet mindenkit aki őt imádja, és csak kevesek menekülnek meg belőle a papjaik varázslatainak és miséinek megfelelően. Ezt főleg a gazdagok érik el azzal, hogy bőséges adományokat adnak a papoknak, mert az ő istenük mindig pénzszűkében van.
102. De ahogy a mi Isteneink is igénylik a segítségünket, hogy termékenységet adjanak a barmoknak és embereknek, úgy a keresztények istene is mindig igényli a hívei segítségét, hogy keressenek, és elpusztítsanak minket.
103. De elhitetik az emberekkel, hogy megmenekülhetnek ebből a pokolból, ha minket a papok kezére adnak. Ezért mindig kémkednek és azt gondolják: "Ha csak egyet is elkapok ezek közül a Boszorkányok közül, megmenekülhetek az örök szenvedéstől."
104. Ennek okán mi bújkálunk, a keresztények keresnek minket, de nem találnak, és azt gondolják: "Boszorkányok nincsenek, vagy ha vannak, csak a messzi vidékeken lehetnek."
105. De ha valamelyik elnyomó meghal, bármitől, akár betegségtől, mindig ezt kiáltják: "Ez a boszorkányok műve!" És a vadászat újrakezdődik. És gyilkolnak, még az sem érdekli őket, hogy tízet pusztítanak el saját fajtájukból, míg egyet közülünk, de ők több ezren vannak.
106. De mi nagyon kevesen vagyunk. Ezért legyen elrendelve, hogy
107. Senki nem használhatja a Mágia Művészetét, hogy másnak ártson vele.
108. Bármennyit is ártanak nekünk, mi nem viszonozhatjuk. Manapság sokan közülük már azt hiszik, hogy nem is létezünk.
109. Ez a törvény segítsen minket a bujdosásban, bármennyit is ártanak nekünk, senki nem használhatja a Művészetet, hogy átkozzon. De van lehetőség arra, hogy tanácskozás után használjuk a Művészetet arra, hogy megkössük a keresztényeket, hogy nekünk ártani ne tudjanak, de csak visszatartani lehet őket, megbüntetni nem.
110. Ezért az emberek ezt fogják mondani: Ez egy rangos vadász, öreg banyák elfogója, akiket boszorkányoknak tartanak, mégsem érte őt semmi baj, ez nyilvánvaló bizonyíték arra, hogy boszorkányok nincsenek."
111. Mert mindenki tudja, hogy sokakat elfogtak, akiket azok adtak fel, akikkel haragban voltak, de sok olyat is megöltek, akiknek nagy vagyona volt, hogy azt megszerezhessék. Sokak azért haltak meg, mert zsörtölődő vénasszonyok voltak. A mai napig ezért azt mondják az emberek, hogy a Boszorkányok vénasszonyok.
112. Ez csak a mi előnyünkre szolgál, és elhárítja rólunk a gyanú árnyékát.
113. Angliában és Skóciában már évek teltek el, mióta az utolsó Boszorkányt elfogták. De a Mágia Művészetének bármilyen rossz célra való felhasználása, újraindíthatja a kivégzéseket.
114. Hát soha ne hágd át ezt a törvényt, bármennyire is kísért, és soha ne egyezz bele hogy áthágják, bármi legyen is.
115. Ha tudomást szerzel róla, hogy valaki áthágja a törvényt, erősen dolgoznod kell ellene.
116. És bármely Főpap vagy Főpapnő beleegyezik hasonlóba, azonnal meg kell fosztani tisztségüktől, mert a Testvérek vére az amit veszélyeztetnek.
117. Csak jót tehetsz, azt is csak akkor, ha biztonságos.
118. Szigorúan tartsd magad az Ősi Törvényhez.

Fizetség

119. Soha ne fogadj el pénzt a Mágia Művészetének gyakorlásáért, mert a pénz így bajt hoz a fejedre. A varázslók, az ördögűzők, és a keresztények papjai azok, akik pénzt kérnek a művészetükért. És pénzért árulják a pokoltól való menekülést.
120. Te ne legyél ilyen. Ha nem fogadsz el pénzt, nem esel kísértésbe, hogy a Művészetet gonosz célra használd.
121. Bárki használhatja a Mágia Művészetét a saját javára, vagy bárki javára, ha biztos, hogy azzal nem ártunk senkinek.
122. De erről mindig kérje ki a Boszorkány a coven véleményét. Csak a coven beleegyezésével használható a Művészet.
123. Ha ezen a módon célod el nem érheted, használj más utakat, amiken nem ártasz senkinek. AZ ISTENNŐ ÁTKA LEGYEN AZOKON, AKIK EZT A TÖRVÉNYT MEGSZEGIK. Úgy legyen.
124. Törvényes azonban, ha egy Boszorkánynak házra vagy földre van szüksége, és senki nem akarja eladni a sajátját, úgy változtassa meg az eladó elméjét varázslattal, hogy eladja a házát vagy a földjét. Ez neki nem árt, mert a Boszorkánynak minden további nélkül meg kell neki adnia a házért vagy földért a teljes árat.
125. Soha ne tégy olcsóbbá, vagy vásárolj meg olcsóbban dolgokat a Mágia Művészetének segítségével.

A Helyi Törvényekről

126. Az Ősi Törvények közül a legfontosabb, hogy senki nem tehet olyat, amivel veszélyezteti a Testvériség tagjait, vagy kapcsolatba hozza őket a törvény embereivel.
127. A Boszorkányok közötti pereskedésekben semmilyen más törvényt nem lehet figyelembe venni, csak a Testvériség törvényeit.
128. Semmilyen más bíró nem oldhatja meg a problémát, csak a Főpapnő, a Főpap, és a Vének.

 
Honlap:
Szavazz a honlapról
Neked tetszik ez a honlap?

Igen
Nem
Kis változtatás ráférne (Írd meg mi változzon)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szerelem:
Bizonyára sokunkat érdekli ez...
Megcsalnád a barátod/barátnőd?

Igen
Nem
Ha rájönnék, hogy ő már megcsalt
Ha nem szeretném igazán
Talán
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Lelki:
Őszintén válaszolj
Te már hazudtál egy barátodnak/barátnődnek?

Igen
Nem
Igen, de csak a javát akartam
Igen, de csak füllentettem
Nem hazudtam soha
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Mágia:
A fehér és a fekete mágia küzdelme, avagy a jó és a rossz ellentéte.
Melyik mágia érdekel jobban?

Fehérmágia
Feketemágia
Mindkettő
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Művelődés:
A művelődéshez tartozik az olvasás is.
Szeretsz olvasni?

Igen
Nem
Hangulatfüggő
Ritkán
Csak ha kötelező
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)