Lépj be a mágia világába...
Lépj be a mágia világába...
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóknak
 
Fantasy
 
Mágia
 
Kérdések a mágiáról
 
Idő
 
Varázs
 
Naptár
2021. Március
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Ennyien látogatták már a honlapot
Indulás: 2005-09-18
 
Jóslás
 
Magyarországon lévő szent helyek

Magyarországi szent helyek


Az õskori kultikus helyeket, az ókori templomok helyét az ott élõk a kezdetektõl tudatosan választották meg. A különleges kisugárzású területeket felhasználva emeltek templomokat, szentélyeket.
Az említett helyek egy szabályos hálórendszert alkotnak, a magyarországi kunhalmok szintén e hálórendszer szerves részét képezik. A kunhalmok ismeretlen korú és eredetû emberi építmények, alkotások, melyek századokig az alföldi tájkép szerves részei voltak, mára pedig az Alföld osi növényvilágának õrzõi, utolsó menedékei. A mára általánossá váló kunhalom kifejezés kicsit pontatlannak tunik, ha a régészeti adatokat tanulmányozzuk. A halmok jelentos részét ugyanis nem csak az Ázsiából betelepülo kunok, hanem más népcsoportok építették. Így joggal beszélhetnénk rézkori, bronzkori, szarmata, germán, szkíta stb... halmokról is. Keletkezésük három forrása közül kettõ társadalmi: egy részük õrdombnak készült a hajdani nomád népek táborai köré (ilyen például a Kunszentmárton környéki halomcsoport), másik gyakoribb létesítési cél pedig temetkezési hely volt, elõkelõségek számára. Az alacsonyabb, de átmérõjükben nagyobb halmok között azonban természetes eredetûeket is találunk, ezeket a népnyelv gyakran laponyagoknak hívja.
Az 1900-as években csak a Kárpát medencében 40.000 kunhalmot ismertek.

Nemcsak hazánkban fordulnak elõ ilyen halmok, megtalálhatók Oroszországban, Bulgáriában, Szibériában és Belsõ-Ázsiában is, ahol kurgánnak nevezik õket, ezek fõleg temetkezési helyül szolgáltak.
Négyszintû hálórendszert különböztetünk meg méretük és energiájuk szerint. A háló legerõsebb csomópontjai egymástól 3-4000 km-re találhatók. Hatásuk szerint két félét különböztetünk meg:

- JANG típusú: a csomópontból szökõkútszerûen kifelé áramló energia tölti be a környezetet. Pl.: Stonehenge és sok más megalit Angliában és Írországban, a piramisok Egyiptomban, Dél-Amerikában, Kínában
- JIN típusú: erõteljes szívóhatással rendelkeznek, ezek a környezetükre gyakorolt káros hatásuk miatt tûnnek ki.

Természetesen ezekre a helyekre nem volt szokványos a szent helyek telepítése... Pl.: a Bermuda háromszög, az agadirri földrengéses terület Algériában, az iráni, a dél-kínai földrengéses területek, vagy a kaliforniai Szt. András-törésvonal.
A már említett kunhalmok egy kisebb, jang jellegû hálórendszer tagjai, kb. 15-20 km-re fekszenek egymástól. De még a legkisebb hálózat csomópontjai is, ha nem is feltétlenül tudatos módon, de mindenképp befolyásolták a városok kialakulását, templomok, fõutak, keresztezõdések helyét.
A jang jellegû vonalak és fõképpen csomópontjai gyógyító harmonizáló hatást fejtenek ki, ilyen pl., a mindszentkállói kõtenger virágszirom alakú képzõdménye, amelynek szirmaiból öt méter széles energia áramlik hat irányba.
A jin vonalak betegítõ hatásukkal tûnnek ki, fõleg pánikot okozhatnak. A hegy a jang, míg a síkság és a víz a jin erõ szimbóluma. Különbözõ kultúrákban ezeket a vonalakat más és másképpen nevezik; Angliában Ley-vonalaknak, Magyarországon Szt.György-vonalaknak, Kínában meg a sárkány-leheletének nevezik. Csomópontjaikban 6-8 energiavonal fut össze. Ezeket a csomópontokat a Földanya csakráinak tekinthetjük, míg a vonalakat a Földanya meridiánjainak. A földanya éterikus testének sugárzása nagyon hasonlít az ember éterikus testére, és az ebben zajló akupunktúrás meridián rendszerben zajló folyamatokra. 

Jellemzõ a szent helyekre, hogy gyakran természetvédelmi területek is egyben, pl.: a tápiószentmártoni Attila-domb, ahol spontán gyógyulások történtek már, egyedüli élõhelye az alhavasi zászpótnak. Több kunhalmon találkoztunk a kunkorgó árvalányhaj és a taréjos búzafû töveivel, egyik halmunkon (a Háti halom) pedig a védett macskahere állományát lelhetjük fel.
A pilisszentiváni Ördögszikla alaphelyzetben három méteres sávjai is alkalmasak gyógyításra, harmonizálásra. Nehéz lenne a szikla tetejére felmászni, elegendõ körbeülni azt. Az ilyen különleges képzõdmények úgy jöhettek létre, hogy a sugárzás középpontjában lévõ anyag megkeményedett, így a környezet puhább része erózió hatására. Ebbõl is következhet, hogy a Földanya meridián rendszere régóta állandó. A tapasztalat azt mutatja, hogy ha szikla áll az erõközpontban, a hálózat rugalmasan követi a földkéreg mozgását.
Az energia sávok szélessége nagyon változó lehet, 1 métertõl akár 200 m-ig. A mindszentkállói kõtenger virágszirom alakú kövébõl pl. 5 méter széles energia vonalak indulnak.

Érdekes végiggondolni, hogyan gyógyítanak a Föld hasonló energiaközpontjai. Minden betegség tudatszintrõl indulva, az asztráltesten és az éterikus testen keresztül realizálódik az emberi testben úgy, hogy a meridiánrendszerben blokádok keletkeznek, Ezek feloldásával hatnak és tesznek egészségessé az erõközpontok. Egy alkalommal 1-3 órás a kezelés, és legalább 10-12 alkalom kell, hogy eredményt tudjunk felmutatni. Tartósságáról nincsenek megbízható adataink, mert a kezelt beteg általában visszatér megszokott életviteléhez, illetve az otthoni, esetlegesen káros sugárzások közé.
Gyakorlatilag minden betegség tudatszintrõl indulva az asztráltesten és az éterikus testen keresztül realizálódik az emberi testben úgy, hogy a meridiánrendszerben blokádok keletkeznek. A blokádok feloldásával hatnak és tesznek egészségessé az erõközpontok. 

Magyarországon további fontos helyek; Gyula- a legerõsebb energiaközpont, itt megjelennek a gyógyforrások is - Szentendre, Lenti, Százhalombatta, Bélapátfalva, Esztergom, Tata. Szentes - ahol öt templom és a fõutca is egy erõvonalon helyezkedik el. Orgondaszentmiklós falu helyén mára csak két kunhalom maradt, a Kis-és Nagy Orgonda. Szintén híres a a püspökladányi Boldogasszony halom, melyen egy Árpád-kori kápolna maradványai láthatók.
Kiemelném még Kunágotát, ahol egy nagyon érdekes hiedelem él mind a mai napig. A közeli Cikó-dombról, azt tartják, ha valaki a tavaszi napéjegyenlõség éjszakáján kimegy oda, a tündérek elragadják a lelkét. Cikó a gólya népies elnevezése, és tudjuk, hogy a gólya a Rák havának, középsõ holdház jelzõállata, amely 90°-os szöget zár be a napéjegyenlõségi Kossal. Ekkor tetõzik az erõvonalak erõssége, és ha ezt figyelembe vesszük, már nem is tûnik annyira fantazmagóriának mindez.

Gyulán a Farkas-halom, Békésszentandrásnál a Gödény-halom -ez az egyik legnagyobb halom az Alföldön. Ezeken kívül több halom is állatról kapta a nevét, ami arra enged átlátást, hogy talán nem egyedül a Kunágotai halomnál kell felfigyelnünk az asztrológiai összefüggésekre. Ez a terület még kutatásra vár. A kunhalmok közelében sokszor találhatunk gyógyvizes forrást. A kunhalmok területén ugynais elektromos töltésáramlást is kimutathatunk, ez a sugárzás megváltoztatja a víz ionizációs összetételét.

 
Honlap:
Szavazz a honlapról
Neked tetszik ez a honlap?

Igen
Nem
Kis változtatás ráférne (Írd meg mi változzon)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szerelem:
Bizonyára sokunkat érdekli ez...
Megcsalnád a barátod/barátnőd?

Igen
Nem
Ha rájönnék, hogy ő már megcsalt
Ha nem szeretném igazán
Talán
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Lelki:
Őszintén válaszolj
Te már hazudtál egy barátodnak/barátnődnek?

Igen
Nem
Igen, de csak a javát akartam
Igen, de csak füllentettem
Nem hazudtam soha
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Mágia:
A fehér és a fekete mágia küzdelme, avagy a jó és a rossz ellentéte.
Melyik mágia érdekel jobban?

Fehérmágia
Feketemágia
Mindkettő
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Művelődés:
A művelődéshez tartozik az olvasás is.
Szeretsz olvasni?

Igen
Nem
Hangulatfüggő
Ritkán
Csak ha kötelező
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner