Lépj be a mágia világába...
Lépj be a mágia világába...
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóknak
 
Fantasy
 
Mágia
 
Kérdések a mágiáról
 
Idő
 
Varázs
 
Naptár
2021. Március
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Ennyien látogatták már a honlapot
Indulás: 2005-09-18
 
Jóslás
 
Mit jelentenek a számok?

A számok szimbolikája

Minden számjegynek megvan a maga jelentősége, szimbolikája, jelentése. Összeállításunkban egy szakértő véleménye alapján ismertetjük a legfontosabb ezekkel kapcsolatos tudnivalókat.

1

Az egyes a megbonthatatlan tökéletes egység, az isteni elv száma. Kifejez minden olyan számdékot, amely a "semmiből" hív életre dolgokat - a gondolat teremtőerejének szimbóluma. (értelemszerűen nagyon ritkán jön ki, hiszen a 10-et nem kell tvább összeadni.)

2

A kettes a dualizmus, az egymást kiegészítő ellentét száma: a sötét és a világos, a meleg és a hideg, a jó és a rossz harcának szimbóluma. A Hold uralma alatt álló szám "viselőjének"lelkében együtt él a pokol és a menny, mégis kiegyensúlyozott ember.

3

A hármas a bölcsesség száma - a test, a lélek, és a szellem tökéletes harmóniája, az egészség, a gazdagság szimbóluma. Jupiter uralma alatt áll: viselője szerencsés ember, akit "elhord a hátán a sors", s nem kell egzisztenciális problémákkal bajlódnia.

4

A négyes az örök körforgás végtelenségének száma. A keletiek szerint az újraszületés, az évszakok váltakozásának szimbóluma. A Föld jelképezi viselője ezért, megbízható, nyugodt, kényelmes ember, aki értékel minden földi jót, de nem kedveli a járatlan utakat.

5

Az ötös a szellemiség, az intellektus száma, az örök körforgásból való kilépés szimbóluma. A Merkúr uralja: viselője értelmes fogékony, kiváló írás- vagy beszédkészséggel rendelkezik, logikusan gondolkodik és mindig rendszerezi az információkat.

6

A hatos a művészet, a harmónia száma. Kifejezi mindazt, ami szép, kellemes, jó és nemes. A szeretet bolygója, a Vénusz uralja, így viselője érzékeny, romantikus lélek. Aki mindig békés megoldásokra törekszik, de az igaztalan dolgokkal szemben képes akár keményen is fellépni.

7

A hetes mágikus szám, az illuzió, az álom szimbóluma. A Hold mint jelkép uralja, ezért viselője kiismerhetetlen, titokzatos ember, akit különleges megérzései vezetnek, belelát mások gondolataiba, és befolyásolni is képes a körülötte zajló eseményeket.

8

A nyolcas az idő, a sors, a beteljesülés száma. Keleten a Karma, a görögöknél a Kronosz, a rómaiaknál Szaturnusz képviselte szimbólum.Viselője komoly, megfontolt ember, aki megveti a könnyelműséget. És hihetetlen szívósággal éri el a maga elé tűzött célokat.

9

A kilences az akarat teremtőjének száma. A Mars uralma alatt áll, ezért a harc az érvényesülés szimbóluma. Viselője energikus és nyughatatlan, mindig új kihívásokat keres. Kalandvágyó, céltudatos, határozott, akit örökké hajt a vére.

10

A tizes a teremtett világ mesterszáma, a világegyetem végtelenségének és teljességének szimbóluma.Uralkodója a Nap, "Isten képmása", ezért viselője rendkivüli kisugárzású, karizmatikus ember, aki már puszta jelenlétével felhívja magára a figyelmet.

 
Honlap:
Szavazz a honlapról
Neked tetszik ez a honlap?

Igen
Nem
Kis változtatás ráférne (Írd meg mi változzon)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szerelem:
Bizonyára sokunkat érdekli ez...
Megcsalnád a barátod/barátnőd?

Igen
Nem
Ha rájönnék, hogy ő már megcsalt
Ha nem szeretném igazán
Talán
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Lelki:
Őszintén válaszolj
Te már hazudtál egy barátodnak/barátnődnek?

Igen
Nem
Igen, de csak a javát akartam
Igen, de csak füllentettem
Nem hazudtam soha
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Mágia:
A fehér és a fekete mágia küzdelme, avagy a jó és a rossz ellentéte.
Melyik mágia érdekel jobban?

Fehérmágia
Feketemágia
Mindkettő
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Művelődés:
A művelődéshez tartozik az olvasás is.
Szeretsz olvasni?

Igen
Nem
Hangulatfüggő
Ritkán
Csak ha kötelező
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner