Lépj be a mágia világába...
Lépj be a mágia világába...
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóknak
 
Fantasy
 
Mágia
 
Kérdések a mágiáról
 
Idő
 
Varázs
 
Naptár
2020. December
HKSCPSV
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
Ennyien látogatták már a honlapot
Indulás: 2005-09-18
 
Jóslás
 
Sorsod születésnapod alapján

Az asztrológusok szerint már a kezdet kezdetén minden eldől. Sorsunk meg van írva a születési napjainkban is. Tehát, ha valaki visszakeresi a naptárban, hogy milyen napon született, az alábbi összeállításból megtudhatja, mi vár(hat) rá a jövőben?

Ha hétfőn született

Ez a nap az üzleti és kereskedelmi utazók számára kedvező. Színészek, zenészek, kézművesek, tengerészek napja. Akik hétfőn születtek, sikeresek lettek az utazásaik során, szinházon, filmen keresztül, a szórakoztató- és a szállodaiparban és minden itallal, orvossággal kapcsolatos üzletben.

Ha kedden született

Új vállalkozások alapítói, orvosok, az iparban dolgozók, kémiával foglakozók, valamint minden tűzzel kapcsolatos foglalkozást választók, például tűzoltók, katonák, vadászok. A férfiak számára a szerelemben is jót jelent, ha ezen a napon születtek. A fent említett szakmákban sikeresek lesznek. de életük végéig keményen dolgozni fognak. Életük küzdelmekben dús, de siker kiséri őket.

Ha szerdán született

Ez a nagy utazók, üzletemberek, színházzal kapcsolatos szakmákkal foglalkozók, az újságírók, írók, könyv-és újságkereskedők, nyomdászok, grafikusok, valamint a sikeres szerződések napja. Akik ekkor születtek, sikeresek a felsorolt szakmákban vagy egy-egy szerződésnek köszönhetően. Ezeknek az embereknek gyakran két szakmájuk is van, sőt két helyről kapnak fizetést.

Ha csütörtökön született

Azok, akik ezen a napon születtek, az élet különös szerencséjét élvezik. Kedvező a nap a tárgyalásokra, jogi, pénzügyi dolgok elintézésére, hatóságokkal vagy ügyvédekkel, papokkal, bankokkal. Szerencsés a lottózáshoz, totózáshoz.

Ha pénteken született

A szerelem napja mindkét nem számára. Kedvező a művészetnek, különösen a színészeknek, valamint a festőknek, szabóknak, fodrászoknak, kozmetikusoknak, ötvösöknek és mindennek, ami a művészettel és szépségápolással kapcsolatos. Akik pénteken születtek, életvidámak, gazdag barátokat találnak, és a másik nem elismerését élvezik.

Ha szombaton született

Azok, akik szombatzon születtek, sikeresek az ingatlanpiacon, a szén- érc- és részvénykereskedelemben. Kedvező a földmunkákhoz, kisiparosoknak, tudósoknak, filozófusoknak, gondolkodóknak. A sors rendszeresen tartogat valami meglepetést számukra, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy az életük tervszerűen folyjon.

Ha vasárnap született

Sikerek,m magas beosztás jellemzi a vasárnap születetteket. befolyásos emberek tiszteletét és támogatását élvezik. magas szakmai és üzleti sikerek, befolyásos kapcsolatok várják.

 
Honlap:
Szavazz a honlapról
Neked tetszik ez a honlap?

Igen
Nem
Kis változtatás ráférne (Írd meg mi változzon)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szerelem:
Bizonyára sokunkat érdekli ez...
Megcsalnád a barátod/barátnőd?

Igen
Nem
Ha rájönnék, hogy ő már megcsalt
Ha nem szeretném igazán
Talán
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Lelki:
Őszintén válaszolj
Te már hazudtál egy barátodnak/barátnődnek?

Igen
Nem
Igen, de csak a javát akartam
Igen, de csak füllentettem
Nem hazudtam soha
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Mágia:
A fehér és a fekete mágia küzdelme, avagy a jó és a rossz ellentéte.
Melyik mágia érdekel jobban?

Fehérmágia
Feketemágia
Mindkettő
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Művelődés:
A művelődéshez tartozik az olvasás is.
Szeretsz olvasni?

Igen
Nem
Hangulatfüggő
Ritkán
Csak ha kötelező
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ